Vanilj 2018

Åttiosjätte dagen

Idag har de små fått sin andra vaccinationsspruta (Nobivac Tricat) och blivit id-märkta. De har också blivit besiktade utan anmärkning. Förra gången vi vaccinerade så blev Micke (som kommer få heta Massimo) dålig och spydde ett par timmar innan det lade sig. Idag var det Anthons tur.

Kattungarna har varit väldigt trötta efter veterinärbesöket. Kan bero på två saker – de fick leka med vår veterinärs söta assistent eller på vaccinet. Oavsett har det varit väldigt lugnt här idag. Vi får se om de kommer igång i kväll eller om det blir lugnt. Oavsett är det skönt att de har lite och ta av att de har bra vikter. Det har jag ju inte varit med om förrut.

Mazzy tycker inte alls om de små längre, hon fräser åt dem och går och hufffar och puffar för sig själv. Om Poppy har otur och kommer precis samtidigt så kan han få sig ett fräs han med.

Ska försöka ta lite gruppbilder med kameran under helgen. Det är ju sista tiden innan de börjar flytta hemifrån.

Vanja (Vita) tycker hon är stor nu – Jag är stor tjej, har fått eget pass idag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.