Vanilj 2018

Åttiosjunde dagen

Idag har vi varit lite off, kanske inte så konstigt då kattungarna fick sin sista vaccinationsspruta dagen innan och blev lite låga efter det. Anthon blev dålig, han spydde redan på kvällen och sedan ett par gånger under natten. Han sov på min arm och jag hade koll på honom. Dagen efter började han äta igen men hade tappat en hel del i vikt. Nu är det på väg upp igen.

Konstigt men tydligen så blir det alltid så här när jag väljer Nobivac istället för Purevax. Men nu väger dessa bra så jag tänkte att det endå funkar och det gör det ju med. Nobivac är ju ett starkare vaccin och bättre så kan man ha det så är det ju det bästa.

Mjölkbaren är numera stängd och när det gäller från Vanilj är det för alltid då hon kommer kastreras i höst då hon fyller sju år och har gjort sitt. Kattungarna försöker, speciellt tuffingarna Massimo (Micke som jag har kallat honom) och Calle som ändå försöker. Ibland ger mamma Vanilj med sig och låter dem få sova bredvid henne men baren, de är och förblir stängd.

Birmor är verkligen helt underbara. De är precis där jag är… sitter jag och försöker jobba så ska de vara med mig på kontoret. Calle hittade en platsi bokhyllan bakom en kartong. Så gjorde mamma Vanilj när hon var liten. Glömde sig i bokhyllan och sedan puttade hon ner bok efter bok…nu har jag ingen öppen bokhylla längre. 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.