Mazarin, Nyheter, Vanilj

Nu är Vanilj och Mazzy pensionärer!

Nu är mina två tjejer kastrerade och pensionärer. Jag fick lämna in dem på morgonen och klockan två fick jag hämta hem dem. De är nu på kvällen lite groggy men håller sig lugna i sovrummet. I natt sover jag ensam med dem så det blir lugn och ro. Imorgon har narkosen släppt och de kommer vara mer sig själva igen och då kan de få traska runt bland de andra. Men nu första dygnet vill jag ha koll på dem så de är okey.

Vanilj hatar verkligen tratt så den kommer hon få slippa…. antagligen kommer jag göra samma sak på Mazzy därav har de bodys på sig så de inte kan komma åt såret. De ska vara skyddade från såret i 10 dagar och imorgonbitti kommer de få metacam i tre dagar. Sedan får vi hoppas att såren växer ihop fint och att det inte blir några komplikationer.

I och med  detta så har jag numera fyra kastrater och en liten kattunge hemma. Nu börjar en ny era.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.