Holly, Utställning

Utställning i Falun

Andra utställningen för Holly men första gången både hon och jag var i Falun. Holly har inte varit själv på hotell innan så detta blev en rolig upplevelse. Hon delade med mig caesarsallad med räkor… lite lyx får det allt va. Det är lite för långt för mig och köra hela vägen på morgonen så vi åkte upp på fredag eftermiddag.

Lilla tjejen är så söt. Hon är helt urvuxen och har idag en litet huvud med stor kropp. Men jag vill öva med henne så jag och hon funkar på utställning. Hittills funkar det hur bra som helst. Hon är sååå duktig med att bada och med föning. Inga problem alls. Det första hon gjorde när vi kom fram till utställningen och jag hade gjort i ordning allt så satte hon sig och gjorde nummer 2, en riktigt stor, fast korv blev det. Jag tog bor den direkt så hon hann inte riktigt med utan undrade vart tog den vägen?

Holly äter mer än gärna blöt mat, helst med hela kroppen därav en stor haklapp! <3

Ska vi inte åka hem snart???

Holly fick en jättefin bedömning. Tyvärr hade hon konkurrens av fina SE*Sagotrollas Pippi som är mer utvecklad och lite större. Men vi är glada ändå. Holly fick ett extrapris en fin vippa så hon är nöjd. Hon fick även en jättemjuk och fin madrass som man kan tvätta i 40 grader. Den gillade hon massor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.