Kattungar, Tjocka släkten, Vanilj 2017

Kattungebesök i Göteborg

I lördags besökte jag Figaros (SE*Pinkalicious Apelsin) kattungar hos uppfödare Elin, kattmamman Noomi (S*Skessans Kinky Blue) och sällskapskatten Milton. Noomi fick tre söta kattungar, en blåtabby tjej Coco Chanel (kopia av Vanilj när hon var liten), en blåtabby kille Alphonse Mucha (kopia av pappa Figaro) och en blåmaskad tjej Elsa Beskow (som är jättelik sin mamma Noomi). Alla tre kommer söka nya hem så kontakta uppfödare Elin via deras hemsida. De tre kattungarna är helt ljuvliga. Små söta vita studsande bollar som far överallt. De är nu 7 veckor så det börjar bli dags för dem att få besök och tingas av deras nya familjer.

För er som inte vet så är ju Göteborg min gamla hemstad. Jag har bott där mellan 1973-1981 samt 1996-2009 så med andra ord större delen av mitt liv. Elin med sina sötnosar bor ute i Norra skärgården, nämligen ute på Hönö. Dit åker man via Torslanda där jag är uppvuxen. Cirkeln är sluten som man brukar säga.

Nu hoppas vi att alla dessa kommer få helt underbara familjer framöver. Stort lycka till alla kattungar! <3

Alphonse Mucha, Coco Chanel och Elsa Beskow

 

Coco Chanel

 

Alphonse Mucha och mamma Noomi

 

Elsa Beskow med mamma Noomi

 

Coco Chanel

 

Coco Chanel

 

Coco Chanel

 

Alphonse Mucha

 

Elsa Beskow med mamma Noomi

 

Alphonse Mucha

 

Alphonse Mucha och Coco Chanel

 

Alphonse Mucha

 

Alphonse Mucha

 

Coco Chanel

 

Elsa Beskow och Alphonse Mucha

 

Coco Chanel och Alphonse Mucha

 

Coco Chanel och Elsa Beskow

 

Elsa Beskow

 

Coco Chanel, Elsa Beskow och Alphonse Mucha

 

Coco Chanel och Elsa Beskow

 

Se fler bilder här:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.