Holly, Nyheter

Holly är hälsotestad och redo

I fredags besökte jag och Holly Evidensia i Kungens Kurva och veterinär Sara Granström. Holly har blivit testad för FIV/FeLV (negativt) samt hjärt– och njurscannad utan anmärkning. Vi har tidigare även blodgrupperat och vet att Holly har A/b (Blodgrupp A men bärare av B).

Nu är hon redo och inväntar på att hennes dejt ska går ur sitt chip (sin kemiska kastrering) och vilja göra bebisar.

Vi räknar inte med parning nu direkt utan om ett par månader. Men man vet ju aldrig och med semester och sådant så tänkte jag att det är lika bra och kolla upp allt nu innan.

Holly väste och tyckte inte om att ligga still. Men var ändå lugn och snäll. Hon försökte säga att det är hon som bestämmer ändå. Hon var riktigt duktig när vi skulle ta blodprov även om vi hade tratt, filt och alla hjälpmedel vi kunde ta till så satt hon snällt stilla och ta det med ro.

Så om allt går enligt plan blir det kattungar precis innan årsskiftet…..så håll tummarna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.