Mazarin 2017, Vanilj 2017, Vanilj 2018

Vi har besökt utflyttade kattungar

Jag har varit på en liten roadtrip söder ut och träffat flera Pinkalicious katter både i Malmö och i Göteborgs södra skärgård.

I Malmö bor Mazzys dotter Dazzy, SE*Pinkalicious Häagen Dazs #minimazariner2017 med Vaniljs son Massimo, SE*Pinkalicious Michael Cluizel #minivaniljerna2018 som för övrigt är Dazzys lilla morbror.

Blev det rörigt? Ja, så tycker nog de flesta som jag träffar när jag försöker förklara. Men stolt är jag över att flera av mina utflyttade kattungar bor tillsammans, att få sådant förtroende av underbara kattungeköpare är helt underbart! Önskedröm för mig som uppfödare <3

Här kommer lite bilder på söta Dazzy som är lik både sin mamma Mazzy och sin pappa Gösta.

Massimo är mer lik sin pappa Jax än mamma Vanilj.

På Donsö i södra skärgården utanför Göteborgs kust bor Figaro (SE*Pinkalicious Apelsin) som är en kopia av sin pappa Gösta. Han är nog den enda av mina utflyttade kattungar som inte fräser åt mig. Eirin (SE*Pinkalicious Clementin) hans kullsyster är faktiskt också snäll och fräser inte heller. Övriga har en förmåga att markera att de minsann har flyttat hemifrån.

Figaro är precis som när han var liten. Han är bara lite större! Han är lika lekfull och helt orädd. Han är otroligt social och vill mer än gärna vara nära. Han kan verkligen inte ha det bättre än han har det!

Tack allesammans! Är så glad över att få träffa er alla! och så tacksam för att mina kattungar har så fantastiska familjer! <3

2 reaktioner på ”Vi har besökt utflyttade kattungar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.