Popcorn, Utställning

Utställning i Södertälje

I lördags var Poppy på SpeedCats utställning i Södertälje och fick sitt sjätte CAPS. Han fick en fin bedömning och skötte sig bra framför domaren Eva Porat. Väl upp till nomineringen så blev han utslagen av en snygg svart perser. Men vi är så nöjda med vårt certifikat. NU har han bara tre kvar innan han får en ny titel.

Med på utställningen var även en hel bunt av barnbarn till Vanilj. SE*Mjaussons ställde både kull och uppfödning med, SE*Mjaussons Egon, SE*Mjaussons Helga, SE*Mjaussons Ivar, SE*Mjaussons Svea samt SE*Mjaussons Askja från förra årets kull. Lilla Svea blev även nominerad till panelen. Fina Askja tog sitt första CAP som vuxen kastrathona. Så kul att kunna få vara med och få träffa alla avkommor. Mormor Vanilj skulle vara stolt över dem alla, lika så är så klart jag.

Helga, Egon, Svea och Ivar ställde även upp i kullklass. Där blev de två efter en fin kull av Turkisk Van.

Lilla Svea tog det med ro när hon var uppe i panelen. Även denna gång var det en snygg turkisk van som tog hem priset och blev BIS.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.