Holly 2020, Kattungar

Andra dagen

Kattungarna är livliga och har tappat lite i vikt. Inte för att det är någon fara på taken än. Men ändå, det är ju vanligt. Jag antar att Hollys riktiga mjölk inte ha satt igång än. Råmjölken har de ätit upp. Jag försökte ta några kort på dem när jag ändå vägde dem. De är inte så förtjusta i detta än, men de vänjer sig. Nu får de inte fotas med den stora kameran förrän de är en vecka. Men jag har ju mobilkameran och en liten som de kommer få stå ut med.

Holly är en riktigt duktig mamma som inte lämnar dem mer än när hon ska äta, gå på toa. Ibland märker jag att hon tycker det blir lite varmt inne i boet så då går hon ut och lägger sig på sängen precis utanför.

Jag har övervakningskameror både på rummet och på kattungeboet, ”det rosa huset på sängen”. Jag har två Arlos så att jag kan se live vad som händer i rummet. Samt att om jag inte är hemma så kan jag ställa in att jag får meddelanden så fort det rör sig. Tur nog verkar Holly ta detta med ro, att matte leker Big Brother med henne och kattungarna. Jag vet inte men det känns skönt och ha koll.

Blå – Troligtvis en hane

Rosa – Troligtvis en hona

Gul – Troligtvis en hona

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.