Holly 2020, Kattungar

Första dagen

Idag födde Holly tre söta kattungar. Först kom blå 100 gr, sedan rosa 110 gr och sist men inte minst gul 110 gr. Allt gick väldigt fort, klockan 7.30 gick vattnet och 8.15 började hon med krystvärkarna. Hon var så trång och jag såg hur svansen åkte ut och in med fosterblåsan och att sakta men säkert såg jag baktassarna och att det var på gång. Holly trodde att det skulle hjälpa med att bajsa ut det som var i rumpan. Detta tyckte inte jag var någon bra idé. Stackars Holly hon skrek och skrek men var så duktig på att krysta ut den första kattungen. Hon fattade inte riktigt vad som hände så hon sprang runt här med ett kattunge fast i rumpan.

Jag fick tag i henne och hon fick hållas på sängen.

Första kattungen   kl 8.45 100 gram Blå (tror det är en kille)

Andra kattungen  kl 9.13 110 gram Rosa (tror det är en tjej)

Tredje kattungen kl  9.45 110 gram Gul (tror det är en tjej)

Holly har inte lämnat sina kattungar än utan de sover tillsammans i det Rosa huset på min säng. De smaskar och tuttar, hoppas bara mjölken kommer igång ordentligt. Eftersom de verkar må bra utan massa pip och jag kan se på min kamera att de rör på sig och mår bra så tänker jag att jag väger dem först imorgonbitti igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.