Holly 2020

Tredje dagen

Holly är en väldigt stolt mamma. Hon är med sina små hela tiden och när det blir för varmt lägger hon sig precis utanför det lilla rosa huset. Hon har stenkoll. Jag får vara med de små, men bara när jag ska väga dem. Annars ska de ligga i sitt bo, vilket är helt rätt. Nu går alla kattungarna upp och jag känner mig trygg med att de får mjölk från mamma Holly.  Jag brukar göra så första veckan att jag väger två gånger om dagen. Detta för att ser jag att det dippar så har jag en möjlighet att stödmata.

Kattungarna är svåra och fota så några riktigt fina kort får bli när de fyller en vecka. Innan dess får ni stå ut med mobilkamerakort.

Alla tre är så söta – inte alls partisk eller så – och så orädda. Jag har en känsla av att de är väldigt lugna, de bråkar inte så mycket om maten alls och knappt något pip från bolådan alls. Man kanske ska säga peppar, peppar…. Men än så är det väldigt lugna. Har tittat igenom dem en och en och jag hittar inga fel på dem, inga svansknickar eller annat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.