Holly 2020

Fjärde dagen

Så skönt när jag ser hur Holly tar hand om sina små i lugn och ro. Idag har jag varit iväg en stund mitt på dagen och hon verkligen inte brytt sig utan hennes fokus är det ska vara, hos sina bebisar. Alla har börjat gå upp i vikt vilket känns riktigt bra. Jag tror fortfarande att Blå är en kille, Rosa är en tjej och att Gul är en tjej men som sagt jag har haft fel förrut.

De ligger oftast tillsammans i en hög antigen med Holly eller själva när Holly måste lufta sig lite. Det blir verkligen varmt därinne så jag förstår att hon måste få sträcka på sig och kyla ner sig. Men hon lämnar dem inte utan tillsyn och framför allt, minsta lilla pip och hon kommer direkt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.