Holly 2021, Kattungar

Åttonde dagen

Äntligen! Nu är kattungarna en vecka och jag har haft tid och fota de små. Jag vaknade upp av mig själv i morse och skyndade mig att dricka kaffe och äta frukost. Nu är det dags och fota de små! En och en fick jag lov och låna dem från Holly. Jag har dagsljus, extra ljus samt blixt för att få till dessa bilder. Något jag har lärt mig genom åren med min kamera är ju bättre ljus, desto bättre bilder!

Så jag planerar alltid och köra fotografering hemma hos mig mellan 10-13, då är dagsljuset som bäst! Är så glad över att alla tre har så fina huvuden och att deras magar så runda och goa. Mamma Holly ser till att fylla på mjölkbaren så allt blir nöjda.

Idag väger killarna:

Blå 215 gram
Gul 213 gram
Grön 221 gram1515

Blå – troligtvis en kille

Gul – Troligtvis en kille

Grön – Troligtvis en kille

1 reaktion på ”Åttonde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.