Holly 2021, Kattungar

Sjunde dagen

Idag så har jag sett hur de små börjar få glipor i ögonen. Så nu tog jag fram min Sturdi Show Shelter som är perfekt som kattungebo nu när de börjar bli lite större. Kattmamman kan hoppa ut och in hur bra som helst. Kattungarna vet än så länge ingen skillnad, men snart så kommer de också märka att det finns en värld utanför kattungeboet och sedan utanför sturdin.

Idag har jag bara pussat lite på dem när de vägs på morgonen. Annars har de fått vara i fred. Ok, jag erkänner jag har legat och tittat på dem massor men det är väl inte samma sak? 😉

Holly är mycket med sina bebisar men ibland tycker hon det är lite varmt och vill då gärna ha sällskap av mig. Hon vill gosa och kela, något som hon annars inte vill. Jag är så glad som får denna tid med henne.

Nu kan jag börja lämna henne ensam med kattungarna mer och mer. Jag har verkligen haft det bra denna gång, allt har bara flutit på och kattungarna har inte behövt någon mjölkersättning. Imorgon fyller de en vecka och jag ska ta fram min ”riktiga” kamera och försöka få till en liten fotosession.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.