Holly 2021, Kattungar

Femte dagen

Idag har de små mest sovit. De börjar bli varmt i boet och Holly hoppar ut till och från när kattungarna sover. Hon vill sträcka på sig och hänger med mig i sängen. Hon har blivit så gosig. Hon vill verkligen få uppmärksamhet och visst är hon värd det! Det är alla nyblivna mammor!

Alltså kolla in dessa vikter!
Blå 174 gram
Gul 162 gram
Grön 165 gram

Ibland så kivas det mycket i mjölkbaren. Det mamma Holly gör är att lägger sig mer tillgänglig för kattungarna och efter en liten stund så blir det tyst. Hon mer eller mindre ligger på rygg med kattungarna på magen. Allt för att de enkelt ska komma åt maten. Är så glad över att hon är sådan duktig mamma! Är beredd på att de kommer börja öppna ögonen snart. Det brukar de göra mellan 7-10 dagar, men dessa är ju lika stora som mina andra vid en vecka så frågan är om det kommer börja tidigare?

En annan sak  – hur gott kan en kattunge lukta? De luktar så fruktansvärt gott! Man kan ligga och lukta på dem hur länge som helst. Nu får jag väl inte det för Holly, men det jag menar är att de luktar något speciellt. Antar det är likadant med människobebisar, att de också luktar så där gott – bebis så att säga.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.