Holly 2021, Kattungar

Fjärde dagen

Alla tre äter som bara den. Ni kan se vikterna på mina tidigare kullar här, och ser då att dessa tre är gigantiska! Jag är som sagt van vid små kattungar och som jag får vara med och kanske stödmata. Men dessa tre äter på bra själva.

Blå 161 gr
Gul 149 gr
Grön 150 gr

Tre underbart söta korvar. Jag kallar dem för Knatte, Fnatte och Tjatte… men det är bara för nu. Det där med namn är alltid lika kul. Jag har namn till dem om de nu är tre killar. Jag vill bara försäkra mig om att jag har sett rätt innan jag tar steget och döper dem. Annars brukar det ju vara så att kärt barn har många namn och det stämmer även här. Ibland får det olika smeknamn, typ Grön han sover alltid väldigt gott och djupt. För mig är han även Trötter. Han är så otroligt kelig och pratar väldigt lite. Helt underbart temperament!

Jag satt upp en liten kamera i kattungeboet så jag kan titta på dem oavsett var jag befinner mig. Kommer prata mer om den framöver! Har ju testat en del olika varianter genom åren, så detta får komma som ett separat blogginlägg.

Annars så har det varit väldigt lugnt för kattungarna. De sover, sover, äter och sover… precis så som det ska va!

1 reaktion på ”Fjärde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.