Holly 2021, Kattungar

Sjätte dagen

Idag har kattungarna haft det lugnt och skönt. Jag tror de snart kommer öppna ögonen så jag ska hjälpa Holly så hon inte blir orolig och känner sig tvingad att behöva flytta på dem. När kattungarna öppnar sina ögon så börjar de samtidigt höra med sina öron så ljud och ljus kan de vara lite känsliga för de första dagarna tills de vänjer sig. Därför så ska de ha lite mörkare och få vara lite i fred tills de blir mer vana.

Men just nu så äter de som små mini-hästar och har fortfarande helt enorma vikter:

Blå 187 gram
Gul 181 gram
Grön 190 gram

Hur bra som helst. Så de äter och sover. Ingenting mer. De små får vara i fred, tänker om en vecka kommer de vilja röra mer på såg och jag kommer få leka och gosa lite mer med dem. Så det är bara och hålla ut!

1 reaktion på ”Sjätte dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.