Holly 2021, Kattungar

Tredje dagen

Kunde inte låta bli och fota de små stjärnorna. Här är de två dygn gamla, men ser ut som nästan en vecka. Alla tre fungerade bra framför kameran och mamma Holly gav sitt medgivande. Så fort de började pipa fick de hoppa in i kattungeboet igen. Allt gick på mindre än 10 minuter totalt. Så igen större fara skedd. Jag brukar bara fota dem med min Nikon en gång i veckan framöver. Detta för att det är roligt och se hur de växer och följa deras liv här hos mig.

Dagens vikter är:
Blå 144 gr
Gul 134 gr
Grön 140 gr

Annars så är det stundvis väldigt lugnt i mjölkbaren. När alla tre väl har hittat sig en varsin tutte så ligger de fint och bara njuter. Även Holly tar sig en tupplur och har det väldigt bra. Det är när Gul kommer på att han vill byta tutte och det blir mini-katt fight vid baren. Då börjar sedan alla skrika och slåss. Holly är dock cool och låter dem hållas. Gul är så lik Mazzy när hon var liten, hon var precis likadan.

Blå – Troligtvis en kille

Gul – Troligtvis en kille

Grön – Troligtvis en kille

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.