Holly 2021, Kattungar

Tjugofjärde dagen

Idag har vi övat. Kattungarna ska fotograferas inför påsk hade jag tänkt mig. Jag har ett jättepåskägg där stora kattungar får plats i… men jag tänkte att dessa kanske skulle drunkna i det så jag köpte mig ett mindre… men nu får de inte plats i stället. Eller finns det hjärterum finns det stjärterum. Killarna har som sagt fått öva på att sitta i ett påskägg. Holly har övat på att ligga bredvid och titta på. Jag har övat mig med kameran. Tyvärr så glömde jag byta objektiv, tror att mitt makro är helt fel nu. Behöver mitt 35mm istället så det får det bli imorgon istället.

Jag brukar använda makro när jag ska komma riktigt nära och när kattungarna är så små. Nu börjar de bli riktigt stora och det blir dags för mig att använda mig av mitt 35mm. Numera försöker jag fota mina stora katter med 50mm istället så jag får med hela katten. Det beror lite på hur och var jag ska fota dem. Jag har som sagt lärt mig att ljuset är tricket. Så jag har extra lampor nere i sovrummet nu så jag kan få till det med ljus samt en blixt på kameran.

Holly är en rolig katt, hon tyckte att kattungarna kunde springa av sig på sängen så hon kunde sätta sig i påskägget och göra sig fin istället. Får väl passa på och ta kort på henne med imorgon.

3 reaktioner på ”Tjugofjärde dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.