Holly 2021, Kattungar

Tjugofemte dagen

April, April… nej då jag ska inte försöka lura er. Men att fota kattungar är inte alls enkelt. Ibland är de långsamma, ibland är de inte still en enda sekund. Det där med att få alla och titta åt samma håll brukar funka bättre när de reagerar på min vippa. Nu när jag använder den så tar det väldigt lång stund innan de reagerar.

Holly och jag är inte alls överens. Hon vill att kattungarna ska ligga stilla i en kattgrotta i min säng. Jag tycker det ska vara i sturdin så de kan börja röra mer på sig. Nu rör de sig i min säng och framför allt kanske när jag inte sitter där. Men det är så hon vill ha det. Hennes vilja är min lag. Iallafall är det så hon tänker. Ge mig blötmat!, säger hon också flera gånger varje dag. Människa fattar du ingenting?

Oavsett om klockan är 1, 2 eller 3 på natten så tycker hon att jag ska gå upp och ge henne mat. Hon måste ju ha mat, hur ska hon annars kunna föda dessa hungriga kattungar? Tänk att dessa har gått stadigt upp varje dag. Inte haft några problem alls med vikten.

När kattungarna fyller 4 veckor ska de få riktiga namn. Jag har haft dem mer eller mindre klara rätt länge, men jag har inte så bråttom utan det får ta sin tid. Så det blir en liten cliffhanger! Nu ska jag ner till sovrummet och bygga upp en kattungehage så får vi se om Holly godkänner det eller inte.

1 reaktion på ”Tjugofemte dagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.