Holly 2022, Kattungar

Elfte dagen

Det går bra för de små. Holly är så duktig mamma. Jag får vara med och gosa med de små men gör det endast morgon och kväll. På kvällen passar jag på och väga dem också. Annars får de vara i fred i kattungeboet. Det är så häftigt och se hur de små växer och hur att de nu även hör när jag pratar med dem. Det hänger liksom ihop, när de öppnar ögonen så börjar de även höra. Därför är det bra om de i början nu får vara i miljöer med lite mer dovt ljus och inte så mycket med ljud.

Men som sagt nu hör de och lilla Grön blir så glad när jag kommer. Han vill upp i famnen och få kramar och pussar. Jag som tycker han ska passa på i mjölkbaren och äta upp sig när jag leker med syskonen. Men nej, han vill vara med mig. Han är så söt! Lutar huvudet på sned när man pratar med honom. Sjukt söt.

Annars har de små fått ha det lugnt och skönt. Holly är tillfreds och det är huvudsaken. Tänker att nästa vecka ska hon få komma ut lite på dagtid och lufta sig lite… men på nätterna får hon vara instängd med mig lite till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.