Holly 2022, Kattungar

Tionde dagen

Lilla Grön har nu öppnat sina ögon och man ser hur han verkligen hör när man pratar med honom. Dock väljer han och blunda när han äter för det är mer vant och han känner ju doften av mjölk och hittar sig fram på det sättet. Rosa har stora gluggar men har inte helt öppnat ögonen än men snart så. Lila har fortfarande små små glipor så han ligger sist i ligan.

De får vara som sagt mer eller mindre själva i sovrummet och det fungerar bra. Holly är med kattungarna nästan hela tiden, hon hoppar ut och äter samt sträcker lite på sig men piper de så kommer hon på stört. Roligast är att hon älskar och få gos nu när hon har kattungar. Hon uppskattar när jag kommer och kliar henne under hakan och på öronen. I vanliga fall är hon inte alls så gosig utan sitter mest still i knä under protest. Men nu är hon riktigt go, min lilla Holla!

Kattungarna har det bra och jag ser fram mot måndag när vi ska fota dem med ”riktiga” kameran…. Ska bli så kul och se hur stora de har blivit. Vet att från vecka 4 brukar de små vara så troligt söta. Det är inte alls långt dit!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.