Holly 2022, Kattungar

Femte dagen

Allt går bra med kattungarna. Jag får lägga band på mig så jag inte stör dem för mycket. Det viktigaste just nu är att de får mat och att de har det bra med sin mamma. Eftersom jag har kameran på så vet jag att de har det riktigt bra tillsammans med Holly.

Kattungarna går upp enligt förväntat och de är väldigt lugna. Holly kommer få vara instängd med sina små i en vecka till sedan är det dags för henne att kunna få hälsa på här ute lite grann, men tills dess så har hon bara ett uppdrag och det är att se till så kattungarna får mat.

Rosa och Lila är så ljusa fortfarande så jag tror de är lila eller lilatabby. Grön är mörkare men ändå inte så mörk som mina blå brukar vara så jag funderar på om han är blåtabby. Lite kul om det blir två lila, har ju inte haft så många med den färgen tidigare. Men som sagt det är så tidigt än så jag kan ju ha fel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.