Holly 2022, Kattungar

Sjätte dagen

Alla små mår bra. Både Rosa och Lila äter som bara den. Lilla Grön försöker hinna med han med men han äter inte lika mycket. Får hålla lite koll på honom så att han inte halkar efter. Han gnäller inte så att han är nog rätt nöjd ändå.

Holly tycker det är varmt i kattungeboet så hon vilar gärna utanför och svalkar av sig. Men hon är snabbt inne igen när hon hör minsta lilla pip.  Jag gillar verkligen hur bra hon tar hand om kattungarna. Det gör det så enkelt för mig. Jag behöver bara se till att hon får mat, vatten, ren kattlåda och massa kärlek.

Holly är i vanliga fall inte en gosekatt. Men nu minsann så blir hon så glad när jag kommer in och kliar henne under hakan. Då spinner hon och visar hur bra hon mår. Imorgon kommer jag flytta kattungarna då det snart börjar bli dags för nästan steg: ögon och öron utvecklas och då vill gärna mamma-katt flytta kattungarna så de gömmer sig i där det är mörkt. Så jag kommer lägga kattungeboet i en Studi så det blir mörkare och så kommer de få lite större… om de skulle råka ta sig ut…ut kattungeboet. Jag ska visa er sedan när det är klart.

Grön

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.