Holly 2022, Kattungar

Nionde dagen

Idag har det varit en lugn dag. Kattungarna har varit i sovrummet med mamma Holly och det fungerar så bra. Grön har börjat öppna sina ögon och snart är de helt öppna. Rosa och Lila har små glipor så det är väl en tidsfråga innan de också kommer att börja se. Eftersom de är i detta stadiet så brukar jag inte fotografera så mycket och absolut inte med blixt då de måste få utveckla sin syn först. Tur nog så kommer det vara klart inför två veckors fotograferingen, så då blir det lite bättre bilder igen. Mamma Holly är noga med att jag inte får ha för mycket ljus kring dem nu vilket är helt rätt. Vi är helt överens.

Killarna är de som ”bråkar” om rätt tutte, medans tjejen bara äter och sover. Hon gör inget väsen av sig utan är så cool och lugn. Har sagt till henne att om hon har alla markeringar på plats så kommer hon få stanna kvar… så vi får väl se. Hon (Rosa) verkar bli lilatabby. Lila han ser ut och bli solid lila, och lilla Grön blir som jag ser det blåtabby. Kul med tre helt olika markeringar! Kanske därför Holly tar av dem halsbanden hela tiden. Jag vet ju ändå vem som är vem? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.