Holly 2022, Kattungar

Sjunde dagen

Hurra idag fyller kattungarna en vecka! Rosa och Lila äter på som bara den, men Grön han hänger på han med. Har idag försökt få honom att nyttja mjölkbaren lite när de andra sover också och det har fungerat bra. Passade på och fotografera de små i morse. Oj så söta de är! Man vill bara pussa på dem!

Skönt att mamma Holly tycker det är ok att jag får hälsa på med kameran. Hon är trygg med att hon ser vad jag gör och att så fort kattungarna piper så lämnar jag över dem till henne. Vårt samarbete fungerar bättre och bättre.

Lila – kille, tror han är lila/lila tabby

 

Rosa – tjej tror hon är lila/lilatabby

 

Grön – kille, tror han är blåtabby

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.