Holly 2022, Kattungar

Tjugoåttonde dagen

Idag är det en stor dag- Kattungarna firar sin 4 veckors-dag och vi har haft den jobbigaste fotograferingen någonsin. De får ju inte röra på sig för sin mamma så att vara utanför den lilla hagen är ju så spännande och kul, samt det spritter i benen på dem.

Men nu är det gjort. Hoppas det blir lättare nästa vecka. De små har även fått smaka på babymousse. Mamma Holly blev så glad, hon fick en skål hon med men den tog slut på två sekunder, sedan börjande hon knuffa på de små och ville ha deras mat också.

Men både Rosa och Grön smaskade på och smakade på maten. Lila han tyckte väl inte det var något vidare utan var mest bara i vägen för de andra. Nu fick de bara en matsked var för att smaka på det. Tänkte de ska få det ikväll med innan läggdags.

En annan sak är att jag äntligen har bestämt mig för namnen på de små. Då Holly har filmstjärnor, så får jag presentera: Clint Eastwood, Marilyn Monroe och Dustin Hoffman. Hoppas ni ser på korten precis som jag, de har vuxit en del sedan förra veckan… 😉

Lila – kille som är lilatabby – SE*Pinkalicious Clint Eastwood

 

Rosa – tjej som är lilatabby – SE*Pinkalicious Marilyn Monroe

 

Grön – kille som är blåtabby – SE*Pinkalicious Dustin Hoffman

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.