Holly 2022, Kattungar

Tjugonionde dagen

Idag har det hänt något riktigt stort! Igår fick kattungarna smaka på babymousse. Marilyn och Dustin åt och tyckte det var riktigt gott. Har man intäkter så får man även utgifter…. så idag bajsade Marilyn. En jättestor bajs. Den var lite lös så alla tre små hade hoppat i den och smetat runt allt i lilla hagen. Så jag fick städa rent och bada lilla rumpan på Marilyn.

Jag fick även Holly att gå med på att flytta kattungarna till den stora hagen. Dock fick vi ta bort kattungeboet för det ville hon inte ha där. Kompromissade med en rosa mjukpläd för dem.

Trots bad och rengöring så hade lilla Marilyn en ”saffransrumpa” under flera timmar. Hon var lite försiktig med att smaka på torrfoder idag utan tog det lite piano. Vet inte men det verkar som hon tyckte det gjorde ont i rumpan … och det är ju inte så konstigt då det var så mycket bajs. Jag har aldrig sett en kattunge bajsa så mycket första gången…. Men hon mår bra och hon är som vanligt.

Nu får kattungarna skutta omkring lite och Holly är lugnare… dörren är öppen på dagtid så hon kan lufta sig men än försöker jag hålla stängt på natten så jag ser att hon verkligen är hos kattungarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.