Holly 2022, Kattungar

Trettionde dagen

Lilla Marilyn har fortfarande ”saffransrumpa” hon har en lätt gulröd avföring och inte några korvar. Antar hennes mage inte riktigt är bra än, men hon diar på mamma Holly och går iallafall inte ner så det får  jag vara nöjd med. Annars är hon precis som vanligt och leker och stojar med bröderna.

Dustin älskar både babymousse och torrfoder. Han älskar och kunna äta själv. Han har dock inte en bajsat. Inte vad jag har sett iallafall. Men det kommer väl. De sover mycket men börjar då och då leka lite och tycker de tär kul och studsa i katthagen.

Holly är mycket med kattungarna men till och från kommer hon upp och kollar till oss andra och undrar vad vi gör. Hon är lugn och låter de små får vara kvar i hagen, vilket jag uppskattar. Så nu är hon nöjd, och jag är nöjd.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.