Holly 2022, Kattungar

Trettioandra dagen

Så roligt det är och vakna tidigt till små kattungerop! De vill umgås!  Speciellt är det killarna som hoppar och piper nere i hagen. Cookie sitter oftast och hejar på men säger inte så mycket. Holly blir stressad till och från när kattungarna är väldigt rörliga. Då ser man på henne att hon tycker det är jobbigt. Inte alltid men ibland.

Men vi tar en dag i taget och så länge hon låter de små vara i hagen är jag nöjd. Idag fick jag vara barnvakt när de var som mest busiga. Då kunde Holly gå upp till sina kompisar och vila lite. Det uppskattade hon. När väl kattungarna sover så får de vara i fred, det är när de busar och springer och leker som hon kan tycka det är jobbigt.

Kattungarna är så härliga. Jag skulle verkligen kunna leka med dem hela tiden. De är så roliga. Men de måste ju äta och sova också. Så det är klart de blir lämnade ifred, men oj nu börjar de bli riktigt roliga. Att få äran och vara ett roligt klätterträd i hagen är inte alls fel. De leker aktivt en liten stund sedan helt mitt i leken somnar de. Så sött.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.