Holly 2022, Kattungar

Trettioförsta dagen

Idag har det varit lugnt i kattungeboet iallafall på på förmiddagen. De små är väldigt sällskapssjuka och leker en hel del när de väl är vakna. En lek som är väldigt populär är … hoppa i toalettlådan.

Mamma Holly fick ryck på eftermiddagen/kvällen och började flytta på kattungarna igen. Jag bäddade rent i hagen och städade toalådan. Sedan har de fått bo kvar över natten i hagen. Holly har fått vara instängd i sovrummet med mig och med kattungarna och nu har hon lugnat ner sig lite.

Jag gav henne p-piller igår också så att det inte är något annat hormonellt som stör henne.

En annan sak som jag upptäckte igår… jag tror inte att Cookie (Marilyn) är lilatabby längre…. ju mer jag ser nu så ser hon solid lila (lilamaskad) ut.

Om man tittar runt nosen så saknas det tydliga vita fjärilar så som Clintan har. Tur att jag inte har reggat dem än 🙂 Det är en av anledningarna varför jag inte har så bråttom.

Lilla Dustin har varit duktig och bajsat sin första stora bajs idag. Sista delen ville inte riktigt komma ut så vi fick ta hjälp av Holly och lite barnolja. Nu är det bara Clintan kvar.. han har provat lite torrfoder men han vill inte alls titta åt babymoussen, så vi får väl se hur det blir framöver. Än så länge smakar de mest på maten och diar mest av mamma Holly.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.