Holly 2022, Kattungar

Trettiotredje dagen

Idag har det varit full rulle. Kattungarna vaknar runt kl 5 på morgonen och då börjar de med att tala om att de vill ha sällskap och att de vill leka. Mamma Holly vill helst sova i lugn och ro en liten stund till. Lagomt tills kattungarna somnar vaknar Holly till och vill ha sin frukost nummer 1. Hon vill ha blötmat, torrfoder har hon alltid som hon kan äta när som helst.

Jag har gjort så att hon, kattungarna och jag är instängda i sovrummet på natten, men att hon på dagtid kan gå upp en stund ifall hon vill.

Under eftermiddagen var kattungarnas pappas familj här och lekte med kattungarna. Det är bra att de får träffa några andra än bara mig. De lekte en stund sedan somnade de gott.

Idag var det dags för Clintan och bajsa för första gången. Han tyckte det var obehagligt då bajsen satt fast i rumpan en liten stund. Oj så han dansade och pep. Men med lite hjälp så fick jag loss den och han blev mycket lugnare.

På kvällen fick de smaka Applaws kitten mousse och den älskade de. Verkligen älskade! De sjöng fint samtidigt som de smaskade i sig den. Vet inte vem av dem som tyckte den smakade godast men tallriken var helt ren… och det gick på två sekunder. Mamma Holly var lika galen hon i den så de var fyra katter som glufsade i sig. De fick en halv burk på 70 gram så det var inte för mycket om man säger så. De ska få resten imorgon. Annars så har de börjat äta knaper (torrfoder) också så de klarar sig med det och mammas mjölk.

Mamma Holly med Marilyn

Dustin (blåtabby) har en otroligt avslappnad sovstil?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.