Holly 2022, Kattungar

Nittiotredje dagen

När de små är vakna spritter det i bena, de springer, de är precis överallt. Man kan knappt gå för kattungar springer runt benen på en. Men den här tiden kommer snart gå över. När Cookie är själv kommer det inte bli samma sak.

Sherman (Clint Eastwood) väcker mig på morgonen, då vill han ha gos. Han vill kramas och pussas och han vill ha uppmärksamhet. Eller framför allt han är hungrig och vill ha frukost nummer 1. Han är den av killarna som är väldigt sällskapssjuk. Simba (Dustin Hoffman) vill också gosa men är inte riktigt lika på som sin brorsa. Den av de tre som är minst sugen på att gosa är Cooke… så klart.

Nu är det nedräkning. Imorgon kommer veterinären och kattungarna ska få sin sista spruta, bli chipp-märkta och besiktade. Planen är att Sherman flyttar på fredag och Simba på lördag. Idag ska de också få bada så de luktar gott när de flyttar hemifrån. Vi har badat tidigare men denna gång ska de bli iordninggjorda för flytt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.