Holly 2022, Kattungar

Nittiofjärde dagen

Idag är det sista dagen av denna kattungedagbok. I eftermiddag kommer veterinär Marina och besöker oss och gör klart allt inför flytt av kattungarna. Vi passar även på och vaccinera mamma Holly så det är klart det med. Så skönt och få allt fixat och att allt gick så bra. Har även packat klart kattungarnas goodibags, badat dem och nu är det dags. Sherman (Clint Eastwood) flyttar imorgon och på lördag flyttar Simba (Dustin Hoffman).

Jag är så tacksam för dessa veckor jag har fått vara en del av dessa kattungars liv. Det är så roligt och se hur de utvecklas och hur dessa små kommer ge så mycket glädje till deras nya familjer. Vi önskar dem så klart stort lycka till!

Cookie kommer ju finnas kvar här och förhoppningsvis kommer hon få egna små kattungar framöver. Men det är nog nästan två år kvar tills dess. Först ska hon få vara kattunge!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.