Holly

Ibland måste man

Jag vill börja med att berätta om Holly. Hon är världens sötaste katt och förtjänar det bästa. Att jag har dröjt med att berätta är för att detta är inte lätt. För mig är mina katter en del av min familj, de är mina familjemedlemmar och det är med tungt hjärta som jag har valt och flytta på Holly.

Hon gillar inte och umgås med så många katter som jag har och det har mer och mer blivit tydligt att hon gömmer sig och är för sig själv hela tiden. Tur nog har det ändå fungerat. Mina andra katter är inte elaka eller på henne, men hon är liksom inte en del av gänget. Cookie däremot är med de andra fyra vilket känns skönt att se. Men det blev också tydligt att för Holly skulle var det dags och se ifall det finns en annan lösning.

I somras fick jag chansen och köpa min första husbil och då uppkom ett till problem… Holly är åksjuk och gillar inte och åka bil. Trots medicinering så både spydde hon och bajsade ner sig. I och med detta var jag tvungen och ta tag i hur jag kunde ge Holly en annan typ av miljö. Tur nog så fick jag tag i världens bästa par, Amanda och Jacob som numera kan titulera sig som Hollys människor.

Hon är så bortskämd och har det så sjukt bra hemma hos dem. Två stycken människor som bara älskar henne. Jag kan se hur hon lever upp och att hon är som en ny katt! Jag är så glad och tacksam för att allt har gått så bra men oj så jag längtar efter min lilla Holly Polly ibland. Tur nog bor de inte så längt bort så jag kan åka och hälsa på om jag vill. Cookie har ärvt örontofsarna efter sin fina mamma.

Så nu vet ni, att Holly har flyttat hemifrån och fått en helt egen familj!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.